Becutan gift сетови со јубилејни ликови

Becutan светот на принцези и витези од неодамна е збогатен со нови гифт-сетови, кои го содржат сè она што е неопходно за секојдневна нега и заштита на детската кожа.

Во еден гифт-сет се содржани четири производи кои се наменети за:

Капење:

  • Шампон Becutan 200 мл.
  • Пенливо средство за капење Becutan 200 мл.

Хигиена и нега на кожата:

  • Детски крем Becutan 100 мл.
  • Влажни марамчиња со камилица 20/1.

Подарок детско брендирано пешкирче со ликот на витез или со ликот на принцеза.

ДОСТАПНОСТ

/
Becutan gift сетови со јубилејни ликови