Becutan влажни марамчиња со камилица

Becutan влажните марамчиња содржат хидратантен лосион со екстракт од камилица кој ја штити кожата од појава на иритации, го смирува црвенилото и го оневозможува неговото понатамошно ширење. На површината на кожата оставаат тенок заштитен слој кој ја негува и ја одржува кожата чиста и здрава. Имаат неутрална pH вредност и не содржат алкохол. Becutan влажните марамчиња покрај намената за нега на кожата во деловите покриени со пелена, се препорачуваат и за чистење на лицето и рачињата на бебето.

  • не содржат парабени;
  • не содржат алкохол;
  • со избалансирана pH вредност блиска до pH вредноста на детската кожа;
  • дерматолошки тестирани;
  • за нега при секое повивање;
  • за чистење на лицето и рачињата на бебето;
  • се препорачува и за секојдневна употреба кај возрасни со чувствителна кожа

ДОСТАПНОСТ

Пакувања со 20, 26, 72 марамчиња | пакувања 2x64, 3x64, 4x72 марамчиња | нови ограничени пакувања со 20 и 50 марамчиња
Becutan влажни марамчиња со камилица