Детергенти и омекнувачи

Неодолива мекост, беспрекорна хигиена и мирис кој ќе ве врати во вашето детство, но ќе создаде и нови спомени за вашето дете! Колекцијата детергенти и омекнувачи од Becutan е специјално создадена за да се погрижи внимателно избраната облека на вашето малечко секогаш да биде чиста и мека, со препознатливиот мирис на Becutan, кој трае.

Омекнувач за алишта

Ги облагородува ткаенините подарувајќи им нежно чувство на свежина и мекост.

...
5
Течен детергент и омекнувач

Уникатна формулација, максимално ефикасна против нечистотијата и збогатена со природен екстракт од маслинка, koja овозможува истовремена чистота и мекост на алиштата.

...
7
Течен детергент

Збогатената формулација со ензими ефикасно ги отстранува дамките од облеката, притоа задржувајќи го препознатливиот мирис на Becutan.

...
9
Kапсули за перење бебешка облека

Иновативна, концентрирана формулација со активни состојки кои ја отстрануваат нечистотијата од ткаенината, истовремено нежна за детската кожа.

...
6