Becutan Sensitive – Mild baby шампон

Нашата нова формулација на шампон Becutan Sensitive има исклучително благо дејство за очињата, кое не предизвикува иритација и солзење, и е наменета за бебиња и за деца со особено чувствителна кожа. Содржи екстракти на маслиново масло, единствена комбинација на активни состојки, кои придонесуваат за длабока хидратација, истовремено формирајќи филм кој интензивно ја потхранува кожата на главчето и кој го регулира себумот.

Производот има сертифицирана no tears формула, докажана преку клиничка студија за офталмолошка подносливост, спроведена во Италија (EU) под надзор на тим од дерматолози и од офталмолози.

ДОСТАПНОСТ

200 мл.
Becutan Sensitive – Mild baby шампон