Програма за лојалност

Купувајте Becutan производи од кое било продажно место во Република Северна Македонија, испраќајте ни ги фискалните сметки и добивајте супер подароци! За нашите најлојални корисници, ја креиравме програмата за лојалност преку која ќе ги наградиме за нивната доверба во Becutan. Креирајте ја својата корисничка сметка, изберете акција во која сакате да учествувате и следете ги инструкциите. 

Прочитајте ги правилата за учество во програмата за лојалност и политиката за собирање поени. 

Becutan новогодишна акција!

Becutan новогодишна акција!

Becutan Sensitive ви носи најнежни подароци!

Becutan Sensitive ви носи најнежни подароци!