Светот на Биби

Гел за дезинфекција на рачиња

Гелот Becutan за дезинфекција на рацете претставува хидроалкохолен раствор со докажано дејство против SARS-CoV-2

...
7
Течен сапун за другарчињата на Биби

Сега секое другарче на Биби ќе може да има свој, сопствен течен сапун за миење рачиња.

...
7
Средство за капење 2во1 Биби и Боби

Идеална комбинација на два производи за нега и хигиена на детската кожа и коса во еден чекор.

...
10
Чајчињата на Биби и Боби

Детски чајчиња за добро утро и добра ноќ.

...
10
Детска паста за запчиња

Becutan детската паста за заби со своите активни компоненти овозможува потполна хигиена и заштита на забите и усната празнина.

...
2
Влажни марамчиња за чисти рачиња

Влажните марамчиња содржат хидратантен лосион со екстракт од камилица кој ја штити кожата од појава на иритации, го смирува црвенилото и го оневозможува неговото понатамошно ширење

...
9