Останато

Тоалетна вода за деца

Вистински избор за малите палавковци, кои сакаат да го ‘‘имитираат‘‘ однесувањето на мама и тато, но и за сите оние кои го сакаат мирисот на Becutan.

...
6
Спреј против убоди од инсекти

Oвозможува ефикасна заштита на кожата од каснување, за целото семејство

...
7
Гел за кожа со разладувачки ефект

Ја разладува, хидратизира и омекнува кожата, давајќи и чувство на пријатна свежина и на ладењe.

...
8
Oргански чај од сладок анасон без додадени шеќери

Чајот содржи 100 % органски плод од сладок анасон без додадени шеќери, ароми и без глутен.

...
9