Becutan Sensitive кутија со производи

Becutan Sensitive сетот претставува брендирана лимена кутија која содржи три производи од новата линија Becutan Sensitive, чија намена е нега и заштита на особено чувствителна кожа. 
Оваа кутија е одличен подарок за секое дете и секој родител кој сака да ја пружи најнежната грижа за своето најмило.  

Кутијата содржи: 

  • Becutan Sensitive шампон
  • Becutan Sensitive млеко за тело за нега на чувствителна кожа 
  • Becutan Sensitive SOS крем

Кликнете тука за да прочитате повеќе за секој производ.

ДОСТАПНОСТ

/
Becutan Sensitive кутија со производи