Секојдневна нега и заштита

Дома, во градинка, во парк или на планина, при секојдневната прошетка со мама и тато или при посетата на баба и дедо, влажните марамчиња Becutan ја наоѓаат својата примена секогаш и секаде! Изберете го производот кој најмногу им одговара на вашите потреби и на потребите на вашето најмило и овозможете им нежно секојдневие.

Влажни марамчиња со камилица

Покрај намената за нега на кожата во деловите покриени со пелена, се препорачуваат и за чистење на лицето и рачињата на бебето.

...
9
Влажни тоалетни марамчиња од биоразградлива хартија

За лесно и практично отстранување на нечистотиите од интимните делови на телото, рацете и лицето на бебињата, посебно во услови кога водата и сапунот се недостапни.

...
1
Sensitive влажни марамчиња

Со двојно поголема површина во споредба со стандардните марамчиња и благ непарфемиран лосион збогатен со екстраокт од алое вера.

...
9
Влажни марамчиња со бадемово масло

Внимателно избраната формулација, која не содржи алкохол, е препорачлива за секојдневна нега и хигиена кај бебињата, а истовремено е соодветна и за лица со чувствителна кожа. 

...
10