БРЕМЕНОСТ

Бременоста е една од најубавите состојби, период на исчекување, возбуда и радост. Во овие денови на подготовка за доаѓањето на вашето малечко, важно е да бидете информирани со корисни информации за вас, за вашето тело и за малечкото бебенце кое расте во вас. 

Како да се заштитите од различната јачина на УВ зраците?

УВ индексот е развиен од Американската национална метеролошка служба и од Американската агенција за заштита на средината, со цел да се обезбедат информации кои би биле од корист при