Сет со подарок сликички - Becutan во Светот на Биби

Нов сет со производи од Becutan во Светот на Биби со супер подарок - 3 пакетчиња сликички за албумот од Светот на Биби. 

Сетот содржи:

  • Шампон и пенливо средство 2 во 1 - 300мл;
  • Влажни марамчиња со камилица 24/1;
  • Детска паста за заби 50мл.

+ ПОДАРОК - 3 пакетчиња сликички.

Одличен подарок на кој ќе се израдува секое дете!

Јипирипиииии!

ДОСТАПНОСТ

/
Сет со подарок сликички - Becutan во Светот на Биби