Becutan и Светот на Биби со подароци во Ramstore!

Акцијата трае од 24.11.2022 до 25.12.2022

Отсега, со купување Becutan производи во вредност од 890 денари во било кој Ramstore маркет имате единствена можност да го добиете волшебниот календар од „Светот на Биби“. 
бекутан подарок биби боби календар becutan podarok bibi bobi kalendar ramstore рамстор
Волшебниот календар претставува интерактивен календар преку кој децата ќе ги научат деновите, празниците, месеците, годините, годишните времиња и ќе се запознаат со природните временски појави.

 

*Количините се ограничени. Подарокот се презема на каса.