Сет со подарок Бибот роботче - Becutan во Светот на Биби

Нов сет со производи од Becutan во Светот на Биби со супер подарок - Бибот роботче!

Сетот содржи:

  • Becutan во Светот на Биби шампон и пенливо средство за капење 2 во 1, 300мл;
  • Becutan во Светот на Биби детска паста за заби, 50мл;
  • Becutan во Светот на Биби влажни марамчиња 24/1.

+ ПОДАРОК - БИБОТ роботче!
 

ДОСТАПНОСТ

/
Сет со подарок Бибот роботче - Becutan во Светот на Биби