Сет со подарок сложувалка - Becutan во Светот на Биби

Нов сет со производи за заштита од сонце и супер интересен подарок - сложувалка со нашите најдобри другари Биби и Боби! 

Сетот содржи:

  • Becutan во Светот на Биби крем за заштита од сонце СПФ30, 100мл; 
  • Becutan во Светот на Биби крем за после сончање, 150мл.

+ ПОДАРОК - сложувалка!

ДОСТАПНОСТ

/
Сет со подарок сложувалка - Becutan во Светот на Биби