Капење

Капењето на вашето малечко уште од првиот ден е искуство кое ќе ве зближи и кое постојано ќе ви изнудува насмевки. За нежно и сигурно уживање во капењето, изберете го производот кој најмногу одговара на потребите на вашето дете. Широката палета на производи за капење на Becutan ќе овозможи врвна нега и хигиена за вашите најмили, а тие секогаш со голема радост ќе го чекаат следното капење!

Шампон

Не содржи сапун и има исклучително благо дејство што не иритира и не предизвикува солзење.

...
1
Шампон со екстракт од овес и Д-пантенол

Комбинацијата од внимателно избрани активни компоненти, темелно ја чисти косата и скалпот, додека истовремено ја негува и заштитува кожата на главата.

...
6
Пенливо средство за капење

Благо средство наменето за нега на нежната детска кожа. Се препорачува за употреба уште од самото раѓање, темелно ја чисти и негува кожата и не иритира.

...
2
Пенливо средство за капење со камилица

Комбинацијата на висококвалитетни активни материи од природно потекло, ја превенира опасноста од сушење на кожата, дури и при често капење.

...
7
Пенливо средство за капење со екстракт од овес и Д-пантенол

Пенливо средство во својот состав ја вклучува и природната состојка на заштитната обвивка со која новороденчињата доаѓаат на свет, Glyceryl oleat.

...
9
Шампон и пенливо средство за капење 2 во 1

Идеалана комбинација на два производи за нега и хигиена на детската кожа и коса во еден чекор.

...
1