Becutan влажни тоалетни марамчиња од биоразградлива хартија

Becutan влажните тоалетни марамчиња од биоразградлива хартија се повеќенаменски, овозможуваат лесно и практично отстранување на нечистотиите од интимните делови на телото, рацете и лицето на бебињата, посебно во услови кога водата и сапунот се недостапни. Бидејќи марамчињата може да се фрлаат во WC школка им помагаат на децата за стекнување на хигиенски навики од најрана возраст.

Содржат екстракт од камилица и Д-пантенол кои имаат смирувачко дејство на кожата, поради што производот се препорачува и за лична хигиена кај возрасни со чувствителна кожа.

  • биоразградливи и растворливи во вода;
  • дерматолошки тестирани;
  • екстракт од камилица и Д-пантенол;
  • без алкохол;
  • без парабени.

 

ДОСТАПНОСТ

Пакување со 48 марамчиња
Becutan влажни тоалетни марамчиња од биоразградлива хартија