Секојдневна нега и хигиена

Хигиенските навики се добиваат уште од мали нозе. Ги учиме нашите малечки да ги мијат рачињата, да ги тријат прстињата и да ги четкаат запчињата, а сето тоа за да бидат среќни и здрави. Производите Becutan за секојдневна нега и хигиена се специјално создадени за да го направат одржувањето хигиена лесно, интересно и допадливо за нашите најмили, истовремено грижејќи се тие навистина да бидат чисти и негувани.

Влажни тоалетни марамчиња од биоразградлива хартија

За лесно и практично отстранување на нечистотиите од интимните делови на телото, рацете и лицето на бебињата, посебно во услови кога водата и сапунот се недостапни.

...
6
Нова newborn – формулација со висок процент прочистена вода

Во својот состав содржат дури 99% прочистена вода и токму поради тоа имаат примарна улога во одржувањето секојдневна хигиена на кожата кај новороденчињата.

...
1
Течни сапуни со фраер и трендсетерка

Ефикасно чисти, помага во одржувањето на природната хидратација на кожата, сето тоа придружено со препознатливиот мирис на Becutan.

...
7
Гел за дезинфекција на раце

Со докажано дејство против SARS-CoV-2, што е потврдено преку повеќе научни студии и докази за ефикасност.

...
9