Becutan течни сапуни со фраер и трендсетерка

Сега секој кул фраер и модерна трендсетерка ќе можат да имаат свој, сопствен течен сапун за миење раце. Новите течни сапуни на Becutan содржат внимателно одбрани површинско-активни состојки кои овозможуваат лесно отстранување на нечистотијата при секое миење на рацете.

Воедно, овој дерматолошки тестиран производ е збогатен и со глицерин, кој дополнително помага во одржувањето на природната хидратација на кожата, сето тоа придружено со препознатливиот мирис на Becutan!

  • дерматолошки тестиран производ.
  • во својот состав содржи глицерин.
  • не содржи бои.
  • не содржи алкохол.
  • не содржи парабени.

ДОСТАПНОСТ

250 мл
Becutan течни сапуни со фраер и трендсетерка