Becutan детски сапун

Becutan детскиот сапун е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти кожата и со редовна употреба на Becutan сапунот таа станува нежна и мека.

  • клинички тестиран;
  • за хигиена на детска кожа;
  • пријатно парфимиран.

ДОСТАПНОСТ

90 гр
Becutan детски сапун