Becutan омекнувач за алишта

Благата формулација на новиот Becutan омекнувач за алишта, збогатена со екстракт од алое вера, ги облагородува ткаенините подарувајќи им нежно чувство на свежина и мекост. Екстрактот од алое вера го прави производот погоден и за лица со чувствителна кожа. Производот е дерматолошки тестиран. 

Оваа избалансирана формула може да се користи на температура од 30 до 90°C, за машинско и рачно перење според наведениот  начин на дозирање.

  • со екстракт од алое вера;
  • погодни за лица со чувствителна кожа;
  • дерматолошки тестиран;
  • за рачно и машинско перење;
  • претпознатлив мирис на Becutan

ДОСТАПНОСТ

1-2 л.
Becutan омекнувач за алишта