Becutan течен детергент

Новиот течен детергент Becutan е ефикасен против нечистотијата, а неговата блага формулација збогатена со ензими, која ги отстранува дамките од облеката, истовремено е нежна за детската кожа.

Детергентот е наменет за перење на температура од 30 до 90°C и претставува одличен избор за чист и безбеден резултат. Збогатената формулација со ензими ефикасно ги отстранува дамките од облеката, притоа задржувајќи го препознатливиот мирис на Becutan. Содржината од 1L е наменета за 16 перења и прилагодена кон нежната детска кожа, што е потврдено со дерматолошки тестови.

  • со избалансирана формула за нежната детска кожа;
  • моќен против нечистотијата;
  • за рачно и машинско перење;
  • погодни за лица со чувствителна кожа;
  • дерматолошки тестиран;
  • претпознатлив мирис на Becutan

 

ДОСТАПНОСТ

1-2 л.
Becutan течен детергент