Becutan течен детергент и омекнувач

Со формула избалансирана според високите стандарди на нежната детска кожа, овој 2 во 1 производ е најпрактичното решение за видливите последици од ‘‘динамичните активности‘‘ на нашите најмили.

Уникатна формулација од течен детергент и омекнувач 2 во 1, максимално ефикасна против нечистотијата и збогатена со природен екстракт од маслинка, овозможува истовремена чистота и мекост на алиштата и претставува одличен избор и за лица со чувствителна кожа.

Прилагоден е и за двата типа на перење - рачно и машинско. По перењето, алиштата се меки, чисти и пријатно парфемирани.

  • ефикасно се справува со нечистотиите;
  • ги облагородува ткаенините;
  • за рачно и машинско перење;
  • избалансираната формула ја штити нежната детска кожа;
  • дерматолошки тестиран;
  • претпознатлив мирис на Becutan

 

ДОСТАПНОСТ

1 л.
Becutan течен детергент и омекнувач