Влажни марамчиња за чисти рачиња

Влажните марамчиња содржат хидратантен лосион со екстракт од камилица кој ја штити кожата од појава на иритации, го смирува црвенилото и го оневозможува неговото понатамошно ширење. На површината на кожата оставаат тенок заштитен слој кој ја негува и ја одржува кожата чиста и здрава. Имаат неутрална pH вредност и не содржат алкохол. Дерматолошки тестирани.

  • Не содржат парабени.
  • Не содржат алкохол.
  • Со избалансирана pH вредност блиска до pH вредноста на детската кожа

ДОСТАПНОСТ

60 , 24
Влажни марамчиња за чисти рачиња