Влажни марамчиња со бадемово масло

Нежност која се чувствува уште од првиот допир. Новите влажни марамчиња Becutan со бадемово масло ја чистат и ја негуваат бебешката кожа. Извонредно меката структура на марамчето дополнително го подобрува ефектот, при што допирот со чувствителната бебешка кожа е исклучително нежен. 

Внимателно избраната формулација, која не содржи алкохол, е препорачлива за секојдневна нега и хигиена кај бебињата, а истовремено е соодветна и за лица со чувствителна кожа. 

Влажните марамчиња се дерматолошки тестирани, со неутрална pH-вредност блиска до pH-вредноста на кожата. Покрај намената за нега на кожата во пеленската регија, се препорачуваат и за чистење на лицето и на рачињата на бебето.

ДОСТАПНОСТ

64\1 ; 56/1
Влажни марамчиња со бадемово масло