Becutan детска паста за заби

Becutan детската паста за заби со своите активни компоненти овозможува потполна хигиена и заштита на забите и усната празнина. Темелно и нежно ги отстранува наслагите од храна од детските запчиња. Благите абразиви се приспособени кон детската глеѓ. Ги штити забите од кариес. Има вкус на шумски јаготки

  • штити од кариес;
  • со вкус на шумски јаготки.

ДОСТАПНОСТ

50 мл
Becutan детска паста за заби